Nowa nauka dla nieuka :)
Otóż jestem Axtive. Naprawdę nazywam się Julia, mieszkam w woj. Mazowieckim. Kocham truskawki. W wolnym czasie siedzę przy komputerze, pisze opowiadania, czytam książki i czasami mażę coś w moim rysowniku, a i jeszcze bawię się w GIMPie, ale to raczej zaliczymy do siedzenia przed komputerem. Nie wyobrażam sobie życia bez wsparcia mojej mamy i moich najszczerszych przyjaciół ( pozdrawiam was gorąco :3 ). Staram się być miłą dziewczynką i nie przeklinać, ale nie zawsze mi to wychodzi. Nadużywam minki ,, XD " i ,, :3 ". Nienawidzę kotów, alkoholu, papierosów, narkotyków. W przyszłości pragnę zostać, albo prokuratorem, albo dziennikarzem, albo politykiem ( chociaż wątpię, że zostanę politykiem XD ). Nie zamierzam wychodzić za mąż, adoptuję synka. Moim marzeniem jest napisać książkę, która wszyscy będą z chęcią czytać (Wiem, że to nie jest możliwe, ale to jest moje najrealniejsze marzenia. Mam wiele innych, które (przynajmniej tak mi się zdaje) NIGDY się nie spełnią, a na to mam chociaż iskierkę nadziei. ) Jestem pewna, że wiele osób powie, że jestem głupia i nic o życiu nie wiem. Ja niestety przeżyłam trochę bolesnych chwil, ( nie mówię w tej chwili o rozwodzie rodziców, tylko o czymś gorszym co zdarzyła się w moim małym nieróżowym świecie. ) które zostaną w mojej głowie do końca. Nie użalam się nad sobą, chce czerpać radość z życia. Jak na razie udaje mi się to dzięki moim najbliższym. :3 Liczę, że m pogratulujecie, bo użyłam w tym tekście tak mało minek. XD Czekam na brawa. : DD
Szefowa Knypków
Helloł :3
EDIT: Ahh, no tak, chwalę Ax :33
No i wybierz sobie miejsce w hierarchii ~
Gdzie ja mam wybrać to miejsce, bo nie zrozumiałam? :c
Psss... Moja umiejętność czytania ze zrozumieniem dopiero sie rozwija. XD