KNYPOLOGIA.pun.pl

Nowa nauka dla nieuka :)

#1 2010-06-13 13:21:04

Axtive

Szef Informatyków, Architekt Bazy i Szef Oddziału Doświadczeń

11899250
Call me!
Punktów :   

Czołem harcerze :D

Otóż jestem Axtive. Naprawdę nazywam się Julia, mieszkam w woj. Mazowieckim. Kocham truskawki. W wolnym czasie siedzę przy komputerze, pisze opowiadania, czytam książki i czasami mażę coś w moim rysowniku, a i jeszcze bawię się w GIMPie, ale to raczej zaliczymy do siedzenia przed komputerem. Nie wyobrażam sobie życia bez wsparcia mojej mamy i moich najszczerszych przyjaciół ( pozdrawiam was gorąco :3 ). Staram się być miłą dziewczynką i nie przeklinać, ale nie zawsze mi to wychodzi. Nadużywam minki ,,  XD " i ,, :3 ". Nienawidzę kotów, alkoholu, papierosów, narkotyków.  W przyszłości pragnę zostać, albo prokuratorem, albo dziennikarzem, albo politykiem ( chociaż wątpię, że zostanę politykiem XD ). Nie zamierzam wychodzić za mąż, adoptuję synka. Moim marzeniem jest napisać książkę, która wszyscy będą z chęcią czytać (Wiem, że to nie jest możliwe, ale to jest moje najrealniejsze marzenia. Mam wiele innych, które (przynajmniej tak mi się zdaje) NIGDY się nie spełnią, a na to mam chociaż iskierkę nadziei. ) Jestem pewna, że wiele osób powie, że jestem głupia i nic o życiu nie wiem. Ja niestety przeżyłam trochę bolesnych chwil, ( nie mówię w tej chwili o rozwodzie rodziców, tylko o czymś gorszym co zdarzyła się w moim małym nieróżowym świecie. ) które zostaną w mojej głowie do końca. Nie użalam się nad sobą, chce czerpać radość z życia. Jak na razie udaje mi się to dzięki moim najbliższym. :3 Liczę, że m pogratulujecie, bo użyłam w tym tekście tak mało minek. XD Czekam na brawa. : DD

http://img149.imageshack.us/img149/4017/11axtivesygna.jpg

#2 2010-06-13 19:20:58

CiociaKlocia

Szefowa Knypków

Call me!
Punktów :   

Re: Czołem harcerze :D

Helloł :3
EDIT: Ahh, no tak, chwalę Ax :33
No i wybierz sobie miejsce w hierarchii ~

I'm just a little girl who does not need you!
Jestem tylko małą dziewczynką, która cię nie potrzebuje!

#3 2010-06-16 17:55:24

Axtive

Szef Informatyków, Architekt Bazy i Szef Oddziału Doświadczeń

11899250
Call me!
Punktów :   

Re: Czołem harcerze :D

Gdzie ja mam wybrać to miejsce, bo nie zrozumiałam? :c
Psss... Moja umiejętność czytania ze zrozumieniem dopiero sie rozwija. XD

http://img149.imageshack.us/img149/4017/11axtivesygna.jpg

Stopka forum

RSS